Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Εκτιμήσεις για 9μηνο ΕΛΤΕΧ, Άβαξ, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ

Aυξημένα κατά 25,5% θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη 9μήνου της ΕΛΤΕΧ, προσεγγίζοντας τα 46,5 εκατ. ευρώ εκτιμά η P&K στο πρωινό report της με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου. Για την J&P Άβαξ εκτιμάται ότι τα καθαρά κέρδη θα τρέξουν με ρυθμό 39,7%, στα 17 εκατ. ευρώ.

P&K: Εκτιμήσεις για 9μηνο ΕΛΤΕΧ, Άβαξ, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ
Aυξημένα κατά 25,5% θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη 9μήνου της ΕΛΤΕΧ, προσεγγίζοντας τα 46,5 εκατ. ευρώ εκτιμά η P&K στο πρωινό report της με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου.

Η αύξηση των κερδών αποδίδεται, μεταξύ άλλων, στα έσοδα από συμμετοχές και κυρίως στην Αττική Οδό.

Τα έσοδα προβλέπεται να ενισχυθούν κατά 16,6%, στα 461 εκατ. ευρώ.

Για την J&P Άβαξ εκτιμάται ότι τα καθαρά κέρδη θα τρέξουν με ρυθμό 39,7%, στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις προβλέπονται να υποχωρήσουν κατά 11%, στα 250 εκατ. ευρώ. Ως κυρία αιτία στήριξης των κερδών η χρηματιστηριακή αναφέρει τα αναμενόμενα έσοδα από συμμετοχές, ξεχωρίζοντας την Αττική Οδό.

Αναφορικά με τη ΓΕΚ η P&K προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη θα υποχωρήσουν κατά 35%, στα 12,9 εκατ. ευρώ κυρίως λόγω επιβάρυνσης από φορολογία.

Σε ό,τι αφορά την ΤΕΡΝΑ εκτιμάται πως τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο θα ενισχυθούν κατά 2%, προσεγγίζοντας τα 15 εκατ. ευρώ λόγω φορολογίας. Οι πωλήσεις προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 205 εκατ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 20,4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v