Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρόκας: Πώς είδε το 9μηνο η Π&Κ

Ευθυγραμμισμένα με τις προσδοκίες των αναλυτών ήταν τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Ρόκας, όπως αναφέρει η Π&Κ σε ένα πρώτο σχόλιασμό της μετά τη σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρίας.

Ρόκας: Πώς είδε το 9μηνο η Π&Κ
Ευθυγραμμισμένα με τις προσδοκίες ήταν τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Ρόκας, όπως αναφέρει η Π&Κ σε ένα πρώτο σχόλιασμό της μετά τη σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα έσοδα του ομίλου ενισχύθηκαν οριακά, κατά 1,4% σε ετήσια βάση, λόγω των ισχυρών πωλήσεων στην αιολική ενέργεια. Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της Ρόκας επωφελήθηκαν από τις σημαντικά χαμηλότερες αποσβέσεις και την μειωμένη φορολόγηση του ομίλου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Π&Κ για τα αποτελέσματα της Ρόκας στο σύνολο της εφετινής ετήσιας χρήσης, το Ρ/Ε της μετοχής διαμορφώνεται στο 29,4 ενώ η μερισματική της απόδοση για το 2006 θα διαμορφωθεί στο 0,9%.

Η μετοχή, στα 18,96 ευρώ, έχει ενισχυθεί κατά 42% μέχρι στιγμής στο έτος, κάτι που διαμορφώνει την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας στα 434 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v