Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα

Συνολικά τα αποτελέσματα των ΚΑΕ ήταν σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις, αναφέρουν οι αναλυτές, ενώ η Marfin Analysis σημειώνει ότι η μικρή απόκλιση από τις δικές της εκτιμήσεις οφείλεται στο γεγονός ότι η Links of London παρουσίασε ζημίες για τους δύο μήνες που ενοποιήθηκε.

ΚΑΕ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα
Συνολικά τα αποτελέσματα των ΚΑΕ ήταν σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις, ενώ η μικρή απόκλιση από τις δικές μας εκτιμήσεις οφείλεται στο γεγονός ότι η Links of London παρουσίασε ζημίες για τους δύο μήνες που ενοποιήθηκε, αναφέρει η Marfin Analysis, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν για το εννεάμηνο τα ΚΑΕ.

Η διοίκηση των ΚΑΕ, συνεχίζει η Marfin Analysis, επανέλαβε τους οικονομικούς στόχους για την χρήση του 2006 για πωλήσεις της τάξεως των 290-300 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη (EBITDA) 64-65 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 44-45 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι δεν θα αλλάξει τις προβλέψεις της για την μητρική εταιρεία, θα συμπεριλάβει όμως στις εκτιμήσεις της την Links of London.

Η National Securities από την πλευρά της σημειώνει ότι η αυξημένη επιβατική κίνηση, το τμήμα χονδρικής πώλησης της Hellenic Distribution και ο συνυπολογισμός της Links of London στους τελευταίους 2 μήνες του γ’ τριμήνου, αποτέλεσαν τα ”κλειδιά” για την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Η Eurobank Securities αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των ΚΑΕ ήταν σε γενικές γραμμές σύμφωνα με τις προσδοκίες των αναλυτών και διατηρεί την ”ουδέτερη” σύστασή της για την εταιρεία.

Σημειώνει ότι τα EBITDA ήταν ελαφρώς υψηλότερα, αποτέλεσμα των αυξημένων δικαιωμάτων marketing, αντισταθμίστηκαν όμως από τα χαμηλότερα έσοδα από συμμετοχές. Επίσης, η προσφάτως αποκτηθείσα links of London, συνεισέφερε τζίρο 6,9 εκατ. ευρώ, απώλειες σε επίπεδο EBITDA ύψους 237 χιλιάδων ευρώ και ζημιές 608 χιλιάδων ευρώ σε επίπεδο κερδοφορίας.

Η μετοχή των KAE έκλεισε την χθεσινή χρηματιστηριακή συνεδρίαση στα 13,24 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v