Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Μπαράζ αναβαθμίσεων από αναλυτές (upd)

Σε μπαράζ αναβαθμίσεων για τη μετοχή της Jumbo προχώρησαν οι αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου της εισηγμένης. Νέες τιμές θέτουν οι Eurobank Sec., P&K, Εurocorp και η Piraeus Sec., ενώ χθες η Citigroup προχώρησε σε αύξηση της τιμής.

Jumbo: Μπαράζ αναβαθμίσεων από αναλυτές (upd)
Σε μπαράζ αναβαθμίσεων για τη μετοχή της Jumbo προχώρησαν οι αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου της εισηγμένης.

Αναλυτικότερα η Eurobank Sec. σε έκθεσή της (24/11) θέτει τιμή – στόχο τα 17,6 ευρώ επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει τη θετική της άποψη για την εταιρία, επισημαίνει το ”ισχυρό όνομα” της εισηγμένης, ενώ εκτιμά περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου αγοράς.

Από την πλευρά της η Piraeus Sec. σε έκθεσή της (24/11) με τίτλο ”Remarkable growth rates” αυξάνει στα 18 ευρώ, από 14 ευρώ προηγουμένως την τιμή – στόχο για τη μετοχή διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”.

Παρά τις προοπτικές για μια ισχυρή αύξηση των EPS η Jumbo διαπραγματεύεται με discount σε όρους πολλαπλασιαστή έναντι των εταιριών της λίστας παρακολούθησης της χρηματιστηριακής, επισημαίνεται στην έκθεση της Piraeus Sec.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας για το οικονομικό έτος 2006-07 εκτιμώνται στα 58,43 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 325,97 εκατ. ευρώ.

Σε αύξηση της τιμής στόχου για την μετοχή της Jumbo, στα 17,5 ευρώ, από 14,2 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε και η P&K σε σημερινή της έκθεση δίχως να μεταβάλει τη σύσταση ”overweight”.

Η Eurocorp σε έκθεσή της (24/11) αναβαθμίζει κατά 39% την τιμή – στόχο για τη μετοχή, στα 16,7 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”Add”. Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει εντυπωσιακά και υψηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα α΄ οικονομικού τριμήνου της Jumbo.

Σε ενίσχυση της τιμής προχώρησε και η Citigroup η οποία με χθεσινή της ανάλυση έθεσε τον πήχη στα 17,3 ευρώ, από 13 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

H μετοχή της Jumbo ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 23ης Νοεμβρίου στα 16,02 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v