Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα για την Κοινή Πλατφόρμα στη Λευκωσία

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης κυπριακών εισηγμένων εταιρειών που συμμετέχουν στην Κύρια Αγορά και στο δείκτη FTSE20 του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στα Μέλη της ΕΘΕ της Ελλάδας και σε Κύπριους θεσμικούς επενδυτές. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Ημερίδα για την Κοινή Πλατφόρμα στη Λευκωσία
Η Τράπεζα Κύπρου, ως η μοναδική κυπριακή εταιρεία που είναι εισηγμένη στα δύο Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ημερίδα παρουσίασης κυπριακών εισηγμένων εταιρειών που συμμετέχουν στην Κύρια Αγορά και στο δείκτη FTSE20 του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στα Μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών της Ελλάδας και σε Κύπριους θεσμικούς επενδυτές.

Η ημερίδα, με τίτλο ”Κοινή Πλατφόρμα και Κυπριακές Εταιρείες”, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου και έχει στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Κοινή Πλατφόρμα ΧΑ – ΧΑΚ καθώς και των επενδυτικών σχέσεων των Ελλήνων θεσμικών επενδυτών και των κυπριακών εταιρειών του ΧΑΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v