Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι ΑΧΕ

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων με κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε μετοχές που υπεραποδίδουν τελευταία, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές. περιορισμένο παραμένει, όπως εκτιμούν, το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης.

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα της αγοράς δεν θα πρέπει να αποκλειστούν, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν ελαφρώς χαμηλότερα σήμερα, σύμφωνα με την Proton Securities, που αναμένει παρόμοιο άνοιγμα και στη Σοφοκλέους με ορισμένες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις σε μετοχές που υπεραπέδωσαν τελευταία. Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένει από την πλευρά της η Piraeus Securities.

Η Σοφοκλέους έκλεισε 0,1% υψηλότερα χθες, υπεραποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, λόγω των καλών επιδόσεων στην μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Το stock picking ήταν εμφανές στις μετοχές του κατασκευαστικού τομέα. Ο τζίρος, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, εάν εξαιρεθεί ο όγκος συναλλαγών της Γερμανός, δεν εντυπωσίασε, καθώς διαμορφώθηκε στα 283 εκατ. ευρώ.

Όπως εκτιμά η Εγνατία Finance, η συσσώρευση της αγοράς φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο, ενώ περιορισμένο παραμένει το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,1% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται για μια ακόμη φορά στις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 579 εκατ. ευρώ, με την Γερμανός να αντιπροσωπεύει το 52% του συνόλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v