Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Στα 9,1 ευρώ τον ”βλέπει” η EFG Sec.

Τιμή–στόχο τα 9,1 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Σαράντη η Eurobank Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”outperform”. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες, ενώ προβλέπει καθαρά κέρδη ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για το 2006.

Σαράντης: Στα 9,1 ευρώ τον ”βλέπει” η EFG Sec.
Τιμή–στόχο τα 9,1 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Σαράντη η Eurobank Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”outperform”.

Η εταιρία διαπραγματεύεται με discount, τόσο έναντι των διεθνών ανταγωνιστών της (42%), όσο και έναντι της εγχώριας αγοράς (13,9%), υπογραμμίζει η EFG Sec, δεδομένο το οποίο κρίνει ”άδικο” λόγω της επέκτασης της εταιρίας αλλά και της χρηματοοικονομικής της αναδιάρθρωσης.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες, ενώ προβλέπει καθαρά κέρδη ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για το 2006.

Η τιμή–στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 12,3%, ενώ η μετοχή του Σαράντη ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου στα 8,1 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v