Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

S&B: Ισχυρά τα αποτελέσματα 9μηνου λέει η Marfin

Ισχυρά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα 9μηνου 2006 της S&B η Marfin-Εγνατία διατηρώντας την τιμή – στόχο των 11,7 και τη σύσταση ”buy”. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 21/11, η Marfin-Εγνατία αναφέρει ότι τα τμήματα μπετονίτη και συλλιπασμάτων εξέπληξαν θετικά το γ’ τρίμηνο, καθώς ανακοίνωσαν σημαντικά υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη.

S&B: Ισχυρά τα αποτελέσματα 9μηνου λέει η Marfin
Ισχυρά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα 9μηνου 2006 της S&B η Marfin-Εγνατία διατηρώντας την τιμή – στόχο των 11,7 και τη σύσταση ”buy”.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 21/11, η Marfin-Εγνατία αναφέρει ότι τα τμήματα μπετονίτη και συλλιπασμάτων εξέπληξαν θετικά το γ’ τρίμηνο, καθώς ανακοίνωσαν σημαντικά υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη.

Οι πωλήσεις του τμήματος βωξίτη παρέμειναν χαμηλές, ωστόσο, το τμήμα αυτό κατάφερε να αυξήσει σημαντικά το περιθώριο κέρδους για την εξεταζόμενη περίοδο, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή.

Αναφορικά με τα νομικά ζητήματα του τμήματος βωξίτη, η διοίκηση της S&B δήλωσε ότι αναμένει την τελική απόφαση εντός των επόμενων μηνών, ενώ επανέλαβε ότι όποια και αν είναι η απόφαση, δεν θα επηρεάσει την ικανότητα της εταιρείας να ικανοποιήσει τους όρους των συμβολαίων που έχει συνάψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v