Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Ανάλογο εκτιμήσεων το 9μηνο λένε οι ΑΧΕ

Τη συμβολή των δραστηριότητων του εξωτερικού στα αποτελέσματα 9μηνου του Σαράντη αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι EFG Sec. και Alpha Finance στα πρωινά report με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου.

Σαράντης: Ανάλογο εκτιμήσεων το 9μηνο λένε οι ΑΧΕ
Τη συμβολή των δραστηριότητων του εξωτερικού στα αποτελέσματα 9μηνου του Σαράντη αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ισχυρά και ανάλογα των προβλέψεων κρίνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006 του Σαράντη η Eurobank Sec.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει ως ”καταλύτες” τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου ξεχωρίζοντας τις αγορές της Πολωνίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας αλλά και της Τσεχίας.

Από την πλευρά της η Alpha Finance επισημαίνει την αυξημένη συμβολή του εξωτερικού στα αποτελέσματα του Σαράντη, υπογραμμίζοντας ότι οι αγορές της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας κατέγραψαν κέρδη στο γ΄ τρίμηνο, έναντι ζημιών την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

H ΗSBC σε ξεχωριστή της ανάλυση (23/11) αναφέρει ότι οι ενοποιημένες πωλήσεις ενισχύθηκαν κυρίως από τις δραστηριότητες στην ΝΑ Ευρώπη, τονίζει ότι το management της εισηγμένης αναζητά ευκαιρίες επέκτασης στην Τουρκία και την Ουκρανία.

Παράλληλα δεν μεταβάλει την θεωρητική τιμή – στόχο των 10,3 ευρώ και τη σύσταση ”overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v