Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συσσώρευση το πιθανότερο σενάριο, λένε οι ΑΧΕ

Η συσσώρευση της αγοράς φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης παραμένει περιορισμένο. Θετική συνεδρίαση για σήμερα αναμένει και η Piraeus Securities.

Συσσώρευση το πιθανότερο σενάριο, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η συσσώρευση της αγοράς φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης παραμένει περιορισμένο. Θετική συνεδρίαση για σήμερα αναμένει και η Piraeus Securities.

Οι διεθνείς αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε υψηλότερο επίπεδο, σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία ”βλέπει” παρόμοιο άνοιγμα στην εγχώρια αγορά, με το κλίμα να παραμένει θετικό.

Η National Securities από την πλευρά της αναμένει σχετικά μειωμένο όγκο συναλλαγών και συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, καθώς η Νέα Υόρκη θα παραμείνει σήμερα κλειστή, λόγω της αργίας της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η Eurobank Securities εκτιμά ότι η σημερινή συνεδρίαση θα είναι θετική, σημειώνοντας ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει μια θετική κλίση, ενώ στο επίκεντρο παραμένει η ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων.

Τι έγινε χθες: Σε υψηλότερο επίπεδο έκλεισαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι ελληνικές μετοχές, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 327 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v