Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Θετικά αποτελέσματα, λιγότερες εκπλήξεις

Στα εταιρικά αποτελέσματα παραμένει το ενδιαφέρον, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report, όπου τονίζει ότι τα αποτελέσματα-κλειδιά έως τα τέλη Νοεμβρίου είναι αυτά της Εθνικής Τράπεζας, του ΟΠΑΠ, του ΟΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τι αλλάζει στα top picks.

Π&Κ: Θετικά αποτελέσματα, λιγότερες εκπλήξεις
Στα εταιρικά αποτελέσματα παραμένει το ενδιαφέρον, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report, όπου τονίζει ότι τα αποτελέσματα-κλειδιά έως τα τέλη Νοεμβρίου είναι αυτά της Εθνικής Τράπεζας, του ΟΠΑΠ, του ΟΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, κατά την προηγούμενη εβδομάδα η ελληνική αγορά κινήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα λόγω της ισχυρής ανόδου στις μετοχές της Eurobank και της Coca Cola.

Μέχρι στιγμής στην περίοδο των αποτελεσμάτων είχαμε θετικές εκπλήξεις από την Τράπεζα Κύπρου και την Τράπεζα Πειραιώς και αρνητικές εκπλήξεις από τις Εμπορική Τράπεζα, ΔΕΗ και Motor Oil, αναφέρει η Π&Κ, προσθέτοντας ότι οι θετικές εκπλήξεις είναι λιγότερες από άλλα τρίμηνα λόγω των αναθεωρήσεων των αναλυτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η λίστα με τα top picks της Π&Κ περιλαμβάνει τις μετοχές των Eurobank, OTE, Coca Cola, Intralot και Ελληνική Τεχνοδομική μετά την αφαίρεση του τίτλου της Frigoglass, λόγω υποβάθμισής της σε ”equalweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v