Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Nέα τιμή από Eurobank-εκτιμήσεις D.Bank

Στα 26,1 ευρώ θέτει τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η Eurobank Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της με σημερινή (22/11) ημερομηνία μετά τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας, όπου διατηρεί σύσταση ”outperform”. Η Deutsche Bank από την πλευρά της επισημαίνει ότι η μετοχή της Intralot έχει ακόμα περιθώριο ανόδου, χαρακτηρίζοντάς την ελκυστικά αποτιμημένη.

Intralot:Nέα τιμή από Eurobank-εκτιμήσεις D.Bank
Στα 26,1 ευρώ θέτει τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η Eurobank Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της με σημερινή (22/11) ημερομηνία μετά τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας, όπου διατηρεί σύσταση ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τις προβλέψεις της για την περίοδο 2006-8, εκτιμώντας ότι η Intralot θα εμφανίσει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης εσόδων 16,4%, 18,8% στα EBITDA και 1,8% στα κέρδη μετά φόρων.

Σε γενικές γραμμές, η Eurobank θεωρεί πως με αξιόλογη διεθνή παρουσία, ξεκάθαρη στρατηγική και πελατοκεντρική φιλοσοφία, η Intralot ανταποκρίνεται στις προκλήσεις τους συνεχώς μεταβαλλόμενου διεθνούς περιβάλλοντος.

Η χρηματιστηριακή θέτει τιμή στόχο στα 26,1 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 14,2% από το χθεσινό κλείσιμο της μετοχής στα 22,84 ευρώ.

Η Deutsche Bank, από την πλευρά της, με έκθεσή της στις 21 Νοεμβρίου, επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου που ανακοίνωσε η Intralot ευθυγραμμίστηκαν σε γενικές γραμμές με τις εκτιμήσεις της. Ως εκ τούτου, δεν προχωρά σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα μεγέθη της εταιρείας, αλλά ούτε και σε αλλαγή της τιμής στόχου (που βρίσκεται στα 25,40 ευρώ ανά μετοχή) ή της σύστασης ”αγοράς”.

Η Deutsche Bank επισημαίνει ότι η μετοχή της Intralot έχει ακόμα περιθώριο ανόδου, δεδομένων των συμβολαίων που ήδη διαχειρίζεται, ωστόσο ο διεθνής οίκος θεωρεί ότι βραχυπρόθεσμα η τιμή της μετοχής της εταιρείας θα συνεχίσει να επηρεάζεται από την ροή ειδήσεων, τουλάχιστον μέχρις ότου η Intralot κερδίσει μια σειρά projects με υλική επίπτωση στα οικονομικά της μεγέθη.

Η Deutsche Bank αναφέρει ότι η μετοχή της Intralot παραμένει ελκυστικά αποτιμημένη σε σχέση με το Global Gaming Universe, και διαπραγματεύεται με discount 40% επί του εκτιμώμενου P/E για το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v