Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στα 16,5 ευρώ μειώνει την τιμή η HSBC

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΕΧΑΕ στα 16,5 ευρώ, από 16,9 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 17/11 η HSBC, διατηρώντας όμως παράλληλα τη σύσταση ”overweight”, έπειτα από αναπροσαρμογές στις προβλέψεις της με βάση τον μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών στο Χ.Α.

ΕΧΑΕ: Στα 16,5 ευρώ μειώνει την τιμή η HSBC
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΕΧΑΕ στα 16,5 ευρώ, από 16,9 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 17/11 η HSBC, διατηρώντας όμως παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι παρά το γεγονός πως τα αποτελέσματα εννεαμήνου των Ελληνικών Χρηματιστηρίων ξεπέρασαν τις προβλέψεις, προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή του 2006 κατά 7% και του 2007 κατά 6% λόγω του χαμηλότερου μέσου ημερήσιου όγκου συναλλαγών στο Χ.Α. έναντι των προβλέψεων.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι η περιορισμένη δυναμική στον όγκο συναλλαγών κατά το γ’ τρίμηνο θέτει σε κίνδυνο την εκτίμηση για μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών της τάξεως των 400 εκατ. ευρώ το 2006.

Η τιμή-στόχος της χρηματιστηριακής υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 17% από τα τρέχοντα επίπεδα των 14,1 ευρώ (κλείσιμο Παρασκευής).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v