Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Πιθανοί στόχοι εξαγοράς οι ΟΤΕ-Τέρνα

Στόχοι εξαγοράς από ομίλους private equity ενδέχεται να βρεθούν οι ΟΤΕ και Τέρνα, όπως αναφέρει η Citigroup στην έκθεση European Portfolio Strategist στην οποία συμπεριλβαμβάνει τις δύο ελληνικές εταιρίες στα ευρωπαϊκά top picks των μετοχών ”αξίας” μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Citigroup: Πιθανοί στόχοι εξαγοράς οι ΟΤΕ-Τέρνα
Στόχοι εξαγοράς από ομίλους private equity ενδέχεται να βρεθούν οι ΟΤΕ και Τέρνα, όπως αναφέρει η Citigroup στην έκθεση European Portfolio Strategist.

Ο διεθνής οίκος ξεχωρίζει 25 ευρωπαϊκές μετοχές ”αξίας”, μεσαίας κεφαλαιοποίησης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι δύο ελληνικές εταιρίες, τις οποίες αναφέρει ως πιθανούς στόχους εξαγοράς από ομίλους private equity.

Πρόκειται, όπως αναφέρει, για εταιρίες με ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές και λόγο χρέους προς ίδια κεφάλαια κάτω του 40%.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά στην προτεινόμενη στρατηγική της, το χαρτοφυλάκιο των 25 εταιριών δεν χρειάζεται καν να υπεραποδίδει της αγοράς. Χρειάζεται απλώς μια αξιοπρεπής απόδοση σε απόλυτα μεγέθη, ”και η μόχλευση του χαρτοφυλακίου θα κάνει τα υπόλοιπα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v