Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέες τιμές από P&K και Eurobank Sec.

Σε ”equalweight” υποβαθμίζει τη Frigoglass η P&K, με έκθεσή της στις 17/11, αυξάνοντας όμως την τιμή-στόχο για τη μετοχή της στα 18,5 ευρώ, από 18 ευρώ προηγουμένως. Τιμή-στόχο 20 ευρώ ανά μετοχή θέτει για την εταιρία η Eurobank Securities.

Frigoglass: Νέες τιμές από P&K και Eurobank Sec.
Σε ”equalweight” υποβαθμίζει τη Frigoglass η P&K, με έκθεσή της στις 17/11, αυξάνοντας όμως την τιμή-στόχο για τη μετοχή της στα 18,5 ευρώ, από 18 ευρώ προηγουμένως.

Στην έκθεσή της η P&K διευκρινίζει ότι η υποβάθμιση της Frigoglass οφείλεται σε λόγους αποτίμησης, καθώς η μετοχή της έχει σημειώσει αύξηση της τάξης του 60% από τότε που η P&K ξεκίνησε την κάλυψή της. Η χρηματιστηριακή τονίζει πάντως πως εξακολουθεί να προτιμά τη Frigoglass λόγω της ηγετικής της θέσης στην αγορά.

Εξάλλου, τιμή-στόχο 20 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Frigoglass η Eurobank Securities, με έκθεσή της στις 17/11, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform” και επαναλαμβάνει ότι η εταιρία παραμένει μεταξύ των top picks της.

Η Eurobank Securities εκτιμά πως η εταιρία μπορεί να καταγράψει διατηρήσιμη ανάπτυξη, καθώς επεκτείνεται σε νέες γεωγραφικές περιοχές και σε νέες κατηγορίες πελατών. Την προοπτική ανάπτυξής της, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, ενισχύει και η πρόσφατη επέκτασή της στην Κίνα, καθώς και η ενδεχόμενη είσοδός της στην αγορά της Αμερικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v