Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή αστάθεια εν όψει λήξης Παραγώγων

Θετικό διατηρείται το κλίμα στην αγορά, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας αστάθειας σήμερα, λόγω της λήξης –σήμερα- των Παραγώγων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Πιθανή αστάθεια εν όψει λήξης Παραγώγων
Θετικό διατηρείται το κλίμα στην αγορά, αν και δεν αποκλείεται κάποια αστάθεια σήμερα, λόγω της λήξης –σήμερα- των Παραγώγων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

Τι εκτιμάται για σήμερα: Η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται πως είναι το πιο πιθανό σενάριο, όπως εκτιμά η Marfin-Εγνατία, ενώ η National Securities σημειώνει πως το κλίμα στις διεθνείς αγορές θα παραμείνει κρίσιμο για την βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

Η Piraeus Securities αναμένει σταθεροποιητικές συνθήκες στην εγχώρια αγορά εν όψει της σημερινής λήξης των Παραγώγων, ενώ η Proton Securities εκτιμά ότι το κλίμα στην εγχώρια αγορά παραμένει βελτιωμένο, αν και δεν αποκλείεται κάποια αστάθεια, λόγω της λήξης των Παραγώγων.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,1% έκλεισε χθες η αγορά, στο επίπεδο των 4.331 μονάδων, με τζίρο 348 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Marfin-Εγνατία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v