Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Στα 30 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή η Piraeus

Νέα τιμή στόχο τα 30 από 28,8 ευρώ για τη μετοχή της 3Ε θέτει η Piraeus Securities σε report της με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου με σύσταση outperform. Παράλληλα, σε οριακή μείωση της τιμής στόχου προχωρά η Proton.

3Ε: Στα 30 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή η Piraeus
Νέα τιμή στόχο τα 30 από 28,8 ευρώ για τη μετοχή της 3Ε θέτει η Piraeus Securities σε report της με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου με σύσταση outperform.

Η χρηματιστηριακή προχωρά παράλληλα σε μικρή αύξηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2006 της Coca Cola 3E, αναμένοντας ότι αυτά θα ανέλθουν σε 1,56 ευρώ ανά μετοχή (ένατι 1,54 ευρώ που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση).

Σύμφωνα με την Piraeus Sec, η αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων γίνεται κυρίως στις αναπτυσσόμενες αγορές, όπου τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου ήταν πολύ ισχυρότερα του αναμενόμενου. Σε γενικές γραμμές βλέπει αύξηση του όγκου κατά 12,4%, ενώ τα έσοδα ανά κιβώτιο αναμένεται να διαμορφωθούν στα 3,15 ευρώ, από 3,04 ευρώ.

Παράλληλα, η Proton Securities με έκθεσή της (16/11) περικόπτει οριακά την τιμή στόχο για την εταιρία στα 27 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, οι πιέσεις απο τις πρώτες ύλες έχουν ήδη γίνει εμφανείς. Εκτίμησή της είναι πως τα καθαρά κέρδη του 2006 θα διαμορφωθούν στα 347,7 εκατ. ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v