Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Σε 27,1 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο η UΒS

Στα 27,1 από 24,8 ευρώ αυξάνει η UBS την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie σε έκθεσή της με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”, ενώ το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 26,30 ευρώ ανά μετοχή, εφόσον αρχίσει να λειτουργεί στην Κίνα θυγατρική της εταιρίας, αφήνει ανοιχτό η Marfin Analysis.

Folli: Σε 27,1 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο η UΒS
Στα 27,1 από 24,8 ευρώ αυξάνει η UBS την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie σε έκθεσή της με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Στην τιμή των 27,1 ευρώ η Folli Follie θα διαπραγματευόταν 12 φορές τα εκτιμώμενα για το 2007 κέρδη ανά μετοχή έναντι του μέσου όρου των ετών 2002- 2006 που ήταν στις 12,5 φορές. Εκτίμηση του οίκου είναι πως το discount μπορεί να διατηρηθεί, ωστόσο, όπως αναφέρει, ”η ανάπτυξη σίγουρα βρίσκεται εκεί”.

Εξάλλου, το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 26,30 ευρώ ανά μετοχή, εφόσον αρχίσει να λειτουργεί στην Κίνα θυγατρική της, στον τομέα της λιανικής, αφήνει ανοιχτό η Marfin Analysis στο πρωινό report της, μετά την ανακοίνωση της Folli Follie ότι απέκτησε άδεια πώλησης λιανικής στη συγκεκριμένη χώρα.

Σύμφωνα με τη Marfin, σήμερα η Folli Follie συνεργάζεται με τοπικό εταίρο ο οποίος ”κρατά” προμήθεια περίπου 4% επί των πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα η Κίνα αποτελεί δραστηριότητα χονδρικής για τη Folli Follie, ενώ η εταιρία προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσει άδεια πώλησης λιανικής στη χώρα.

Η χρηματιστηριακή αναμένει πως η Folli Follie θα ιδρύσει θυγατρική λιανικών πωλήσεων στην Κίνα, στην οποία θα ελέγχει ποσοστό 85%-90%, με το εναπομένον να ελέγχεται από τοπικούς παράγοντες. Σύμφωνα με τη Folli Follie, οι οικονομικές επιπτώσεις αυτής της κίνησης θα είναι η πλήρης ενοποίηση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της λιανικής στην Κίνα (από το δ’ τρίμηνο του 2006). Έτσι, οι επιπτώσεις στo P&L θα είναι μικρές, αναφέρει η Marfin.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Folli Follie, όταν αρχίσει η λειτουργία θυγατρικής στον τομέα της λιανικής στην Κίνα, η εισροή ρευστού του ομίλου θα βελτιωθεί λόγω του ορθολογισμού του εργασιακού κεφαλαίου.

”Στο μοντέλο μας δεν περιλαμβάνουμε μια τέτοια εξέλιξη. Υποθέτοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα βελτιώσει τα βασικά A/R της Folli Follie κατά 7% (περίπου 15 εκατ. ευρώ) το 2007, τότε η τιμή-στόχος για τη Folli Follie θα αυξηθεί κατά περίπου 12,8% στα 26,30 ευρώ ανά μετοχή, από 23,3 ευρώ”, καταλήγει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v