Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ: Κόβει στα 4,8 ευρώ την τιμή η Credit Suisse

Στα 4,8 από 5,5 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για την Αγροτική Τράπεζα η CSFB, επισημαίνοντας τα δυσμενή αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της τράπεζας αλλά και την ανάπτυξή της την οποία χαρακτηρίζει χαμηλότερη των δυνατοτήτων της.

ΑΤΕ: Κόβει στα 4,8 ευρώ την τιμή η Credit Suisse
Στα 4,8 από 5,5 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για την Αγροτική Τράπεζα η Credit Suisse, επισημαίνοντας τα δυσμενή αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της τράπεζας αλλά και την ανάπτυξή της την οποία χαρακτηρίζει χαμηλότερη των δυνατοτήτων της.

Αν και επηρεασμένα από την εποχικότητα, τα νούμερα της Αγροτικής ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων του οίκου, τόσο σε όρους εσόδων όσο και σε όρους κόστους προσωπικού.

Η Credit Suisse στην έκθεσή της με ημερομηνία 14/11 αναθεωρεί τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 κατά 7% χαμηλότερα και διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Εξάλλου, αρνητική εμφανίζεται και η JP Morgan σε έκθεσή της με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου για τα αποτελέσματα της Αγροτικής, αναφέροντας τα χαμηλότερα κέρδη έναντι των προσδοκιών της και των συγκλινουσών εκτιμήσεων. Όπως αναφέρει, η χειρότερη επίδοση σε ό,τι αφορά την κερδοφορία οφείλεται στα χαμηλότερα λειτουργικά έσοδα.

Μετά την ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων 9μήνου, σε μικρή μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας, στα 4,7 ευρώ από 4,8 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 14/11 η P&K, διατηρώντας όμως τη σύσταση ”equalweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v