Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 2,68 ευρώ η τιμή για ΕΥΠΙΚ από Artion

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ο μόνος εγχώριος ασφαλιστικός όμιλος που δεν συνδέεται με έναν ευρύτερο τραπεζικό/χρηματοοικονομικό όμιλο και ως εκ τούτου αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επένδυση, όπως αναφέρει σε έκθεσή της η Artion Securities.

Στα 2,68 ευρώ η τιμή για ΕΥΠΙΚ από Artion
Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ο μόνος εγχώριος ασφαλιστικός όμιλος που δεν συνδέεται με έναν ευρύτερο τραπεζικό/χρηματοοικονομικό όμιλο και ως εκ τούτου αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επένδυση, όπως αναφέρει σε έκθεσή της η Artion Securities με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου 2006.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι αισιόδοξες προβλέψεις για τα αποτελέσματα, οι ελκυστικές αποτιμήσεις και το πιθανό ενδιαφέρον εξαγοράς/συγχώνευσης στην τοπική ασφαλιστική αγορά, καθιστούν την Ευρωπαϊκή Πίστη μια ενδιαφέρουσα επένδυση.

Η Artion Securities, χρησιμοποιώντας διάφορους πολλαπλασιαστές, καταλήγει σε συνδυασμένη αποτίμηση 52 εκατ. ευρώ (2,68 ευρώ ανά μετοχή) για την Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία προσφέρει περιθώριο ανόδου 45% από την τρέχουσα τιμή. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”overweight” για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v