Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Καταλύτης τα εταιρικά αποτελέσματα 9μήνου

Τα εταιρικά αποτελέσματα συνεχίζουν να αποτελούν τον καταλύτη που οδηγεί υψηλότερα την αγορά, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι οποίοι αναμένουν θετική συνεδρίαση και για σήμερα. Στο επίκεντρο Εμπορική, Αγροτική και ΕΧΑΕ.

AXE: Καταλύτης τα εταιρικά αποτελέσματα 9μήνου
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τα ισχυρά αποτελέσματα 9μήνου παραμένουν ο κύριος καταλύτης που οδηγεί την αγορά υψηλότερα, εν μέσω σχετικά υψηλού όγκου συναλλαγών, σύμφωνα με τη Marfin-Εγνατία. Στο επίκεντρο παραμένει ο χρηματοοικονομικός τομέας, με την Εμπορική, την ΑΤΕ και την ΕΧΑΕ να ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα.

Η National Securities αναμένει συνέχιση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος σε μετοχές, ενώ η Proton Securities αναμένει σταθεροποιητικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων σήμερα και αύριο, περιλαμβανομένων αυτών της Εμπορικής Τράπεζας και της Coca Cola 3E.

Η Piraeus Securities εκτιμά ότι η θετική τάση στη Σοφοκλέους θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα, λόγω της ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων. Θετική αναμένεται να είναι η σημερινή συνεδρίαση, ενώ η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των ΑΤΕ, ΕΧΑΕ και Εμπορική.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Σε ράλι επιδόθηκε η Σοφοκλέους την Παρασκευή, λόγω του αγοραστικού ενδιαφέροντος, υπεραποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, όπως αναφέρει η Marfin-Εγνατία. Ο τζίρος ανήλθε στα 594 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v