Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Άνοδο κερδών 3μήνου 80% ”λέει” η Εθνική ΑΧΕ

Ετήσια αύξηση 80% στα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ, τα οποία θα διαμορφωθούν στα 11,5 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο του έτους, προβλέπει η Εθνική Χρηματιστηριακή, στο πρωινό της report. Τα EBITDA της ΕΧΑΕ για το ίδιο διάστημα εκτιμά ότι θα σημειώσουν αύξηση 44% και θα ανέλθουν στα 16,4 εκατ. ευρώ.

ΕΧΑΕ: Άνοδο κερδών 3μήνου 80% ”λέει” η Εθνική ΑΧΕ
Ετήσια αύξηση 80% στα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ, τα οποία θα διαμορφωθούν στα 11,5 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο του έτους, προβλέπει η Εθνική Χρηματιστηριακή, στο πρωινό της report.

Τα EBITDA της ΕΧΑΕ για το ίδιο διάστημα εκτιμά ότι θα σημειώσουν αύξηση 44% και θα ανέλθουν στα 16,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές πωλήσεις προβλέπει ότι θα διαμορφωθούν στα 23,3 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 27%.

Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις (consensus) των αναλυτών για τα μεγέθη του τρίτου τριμήνου της ΕΧΑΕ κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη 10,4 εκατ. ευρώ, EBITDA ύψους 15,8 εκατ. ευρώ και πωλήσεις της τάξης των 22,9 εκατ. ευρώ.

Για το εννεάμηνο της ΕΧΑΕ, η Εθνική Χρηματιστηριακή αναμένει ότι τα καθαρά κέρδη θα ανέλθουν σε 42 εκατ. ευρώ έναντι 41 εκατ. ευρώ που περιμένουν κατά μέσο όρο οι αναλυτές.

H EXAE ανακοινώνει τα αποτελέσματα 9μήνου τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v