Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τεχνικά σενάρια για τον τραπεζικό δείκτη

Μια ανοδική διάσπαση των 6.193 μονάδων με αυξημένη αξία συναλλαγών θα φέρει τον τραπεζικό δείκτη αντιμέτωπο με το υψηλό του Φεβρουαρίου στις 6.286 μονάδες, αναφέρει σε έκθεσή της (09/11) για τον δείκτη η Fortius Finance.

Fortius: Τεχνικά σενάρια για τον τραπεζικό δείκτη
Μια ανοδική διάσπαση των 6.193 μονάδων με αυξημένη αξία συναλλαγών θα φέρει τον τραπεζικό δείκτη αντιμέτωπο με το υψηλό του Φεβρουαρίου (κορυφή Ε) στις 6.286 μονάδες, αναφέρει σε τεχνική της ανάλυση (09/11) για τον δείκτη η Fortius Finance.

Αντίθετα, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ένα πιθανό pullback θα φέρει τον δείκτη για άλλη μία φορά κοντά στην περιοχή στήριξης των 6.050 μονάδων.

Από πλευράς ταλαντωτών προσοχή χρειάζεται ο Relative Strength Index (RSI), που παρατίθεται μαζί με το ημερήσιο διάγραμμα τιμών του δείκτη, καθώς μια καθοδική διάσπαση της γραμμής που ενώνει τους προηγούμενους τοπικούς πυθμένες θα σημάνει και την απαρχή μιας καθοδικής κίνησης.

Επισημαίνει, επίσης, ότι ο δείκτης λαμβάνει στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις διαγραμματικές μικρές αποστάσεις από την περιοχή αντίστασης, που έχει διαμορφωθεί στις 7 Απριλίου από την κορυφή R στις 6.193 μονάδες.

Στη χθεσινή συνεδρίαση, ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με μικρές απώλειες της τάξεως του 0,19, στις 6.162,45 μονάδες, παρουσιάζοντας σε 7.500 πράξεις τζίρο 119,07 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 21,3 εκατ. αντιπροσώπευαν μεταβιβάσεις πακέτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v