Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Ανάλογα εκτιμήσεων τα μεγέθη λένε οι ΑΧΕ

Ανάλογα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζουν σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου, δίχως να μεταβάλουν συστάσεις και τιμές στόχους.

ΕΛΠΕ: Ανάλογα εκτιμήσεων τα μεγέθη λένε οι ΑΧΕ
Ανάλογα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζουν σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου.

Η Marfin Analysis σχολιάζει ότι τα μεγέθη γ΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν ανάλογα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις, τονίζοντας ότι αν εξαιρεθούν τα αποθέματα τα αποτελέσματα κρίνονται θετικά στην διύλιση όπου υπάρχει σαφής βελτίωση στη λειτουργία.

Η Eurobank Sec. θεωρεί τα μεγέθη 9μηνου ανάλογα των εκτιμήσεων, άποψη που υιοθετεί και η Piraeus Sec η οποία αναφέρει επιπλέον ότι τα μεγέθη ευνοήθηκαν ελαφρώς από την ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο.

Από την πλευρά της η Eurocorp σε ξεχωριστή της έκθεση διατηρεί την τιμή – στόχο των 13 ευρώ και τη σύσταση ”buy” επισημαίνοντας την κερδοφορία που θα μπορούν να καταγράψουν τα ΕΛΠΕ αν επιτύχουν βέλτιστο οργανικό status σε σταθερή βάση.

Η P&K κρίνει ανάμικτα τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ, αναφέροντας τις υψηλότερες των εκτιμήσεων πωλήσεις της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v