Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: ”Νeutral” για ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ

Τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη γ΄ τριμήνου του ΟΠΑΠ και της ΕΧΑΕ παραθέτει σε αντίστοιχες εκθέσεις της (07/11) η Alpha Finance. Παράλληλα δεν μεταβάλει τις συστάσεις και τις τιμές στόχους για τις μετοχές των δύο εταιριών.

Alpha Finance: ”Νeutral” για ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ
Τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη γ΄ τριμήνου του ΟΠΑΠ και της ΕΧΑΕ παραθέτει σε αντίστοιχες εκθέσεις της (07/11) η Alpha Finance.

Για τον ΟΠΑΠ προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη θα ενισχυθούν κατά 14%, διαμορφούμενα στα 129 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα εκτιμώνται ενισχυμένα κατά 21%, στα 1,07 δισ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή – στόχο των 27,14 ευρώ και τη σύσταση ”neutral”. Ο Οργανισμός ανακοινώνει αποτελέσματα στις 29 Νοεμβρίου.

Για την ΕΧΑΕ εκτιμά ότι τα μετά φόρων και δικαιωμάτων κέρδη γ΄ τριμήνου θα διαμορφωθούν στα 17 εκατ. ευρώ, έναντι 12,3 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα συνολικά έσοδα προβλέπεται να προσεγγίσουν τα 24,2 εκατ. ευρώ, έναντι των 18,4 εκατ. ευρώ που σημείωσε το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η Alpha Finance δεν μεταβάλει την τιμή – στόχο των 13,2 ευρώ και τη σύσταση neutral.

Η ΕΧΑΕ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 13 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v