Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola HBC: Πτώση κερδών 8% το Q3 βλέπουν οι αναλυτές

Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters εκτιμούν πως ο όγκος των πωλήσεων θα είναι μειωμένος κατά 2%, καθώς οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες σε Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία και Ρουμανία και η βραδύτερη ανάπτυξη στη Ρωσία, πλήττουν τις πωλήσεις.

Coca Cola HBC: Πτώση κερδών 8% το Q3 βλέπουν οι αναλυτές
Πτώση 8% εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα εμφανίσουν τα κέρδη της Coca Cola HBC το γ' τρίμηνο της χρήσης, λόγω της μειωμένης ζήτησης σε χώρες που έχουν πληγεί από τη λιτότητα και στη Ρωσία.

Σύμφωνα με 7 αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, τα καθαρά κέρδη της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εμφιάλωσης παγκοσμίως, εξαιρουμένων εκτάκτων στοιχείων, θα διαμορφωθούν στα 143 εκατ. Ευρώ, από 156,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Ο όγκος των πωλήσεων εκτιμάται ότι θα είναι μειωμένος κατά 2% στις 581 εκατ. μονάδες, καθώς οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία και η βραδύτερη ανάπτυξη στη Ρωσία λόγω του κρύου καιρού, πλήττουν τις πωλήσεις.

Προβλέψεις παρείχαν οι Alpha Finance, Eurobank Equities, IBG, Piraeus Securities, Pantelakis Securities, JP Morgan και Societe Generale.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της Coca Cola θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη, στις 09:00 (ώρα Ελλάδος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v