Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: Πιθανότερο το σενάριο συνέχισης ανόδου

Υπέρ του σεναρίου συνέχισης της υπάρχουσας μεσοπρόθεσμης ανοδικής κίνησης της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται η πλειοψηφία των τεχνικών δεικτών, σύμφωνα με σημερινή τεχνική ανάλυση της Fortius Finance.

Κύπρου: Πιθανότερο το σενάριο συνέχισης ανόδου
Υπέρ του σεναρίου συνέχισης της υπάρχουσας μεσοπρόθεσμης ανοδικής κίνησης της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται η πλειοψηφία των τεχνικών δεικτών, σύμφωνα με την Fortius Finance.

Όπως αναφέρει σε τεχνική της ανάλυση η Fortius, μόνο αρνητικό στοιχείο αποτελεί η υπεραγορασμένη κατάσταση του Relative Momentum Index (RMI), όπου μπορεί να επιφέρει ένα βραχυχρόνιο pullback της μετοχής προς τη στήριξη των 9,1 ευρώ.

Η μετοχή έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση με απώλειες της τάξεως του 1,42%, στα 9,7 ευρώ, πραγματοποιώντας σε 1147 πράξεις όγκο 1,78 εκατ. τεμαχίων, ενώ το ποσοστιαίο εύρος τιμών βρέθηκε στο 2,64% (9,9 με 9,64 ευρώ).

Χαρακτηριστικό είναι και το μαύρο candlestick, που αποτυπώθηκε στο ημερήσιο διάγραμμα τιμών της μετοχής, καθώς σημειώθηκε μετά από την έντονη ανοδική κίνηση των προηγούμενων δύο συνεδριάσεων.

Διαγραμματικά η πρώτη αντίσταση βρίσκεται στα 10 ευρώ, ενώ η δεύτερη εντοπίζεται με τη μέθοδο των Gann Grids στα 12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v