Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Αναβάθμιση τιμής στα 14,5 ευρώ από HSBC

Σε ”neutral” από ”underweight” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή των ΚΑΕ η HSBC, ενώ αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,5 από 12,3 ευρώ. Αναφερόμενη στο πρόσφατο deal με τη Links of London η HSBC κάνει λόγο για κίνηση ενδυνάμωσης των προοπτικών των KAE.

ΚΑΕ: Αναβάθμιση τιμής στα 14,5 ευρώ από HSBC
Σε ”neutral” από ”underweight” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή των ΚΑΕ η HSBC, ενώ αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,5 από 12,3 ευρώ.

Ο οίκος αναφέρεται στην πρόσφατη εξαγορά της Links of London από την ελληνική εταιρία τονίζοντας ότι αυτή ενδυναμώνει τη μελλοντική δυναμική της εταιρίας. Η HSBC αρέσκεται στο deal, καθώς εκτιμά πως η LoL είναι καλά τοποθετημένη για να καταστεί παγκόσμιο brand, κεφαλαιοποιώντας στην ισχυρή αναγνωρισιμότητα, στην εξειδίκευση και στα θετικά αποτελέσματα.

Η HSBC προχωρά, συνεπεία όλων αυτών, σε αύξηση των εκτιμήσεών της για το διάστημα 2006-2007. Συγκεκριμένα, αναθεωρείται ανοδικά η πρόβλεψη για τις πωλήσεις του ομίλου το 2006 και το 2007 κατά 8% (στα 290,4 εκατ. ευρώ) και 28% (στα 341,8 εκατ. ευρώ), αντίστοιχα.

Η μετοχή των ΚΑΕ ολοκλήρωσε την προηγούμενη συνεδρίαση στα 12,92 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v