Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζητείται κατεύθυνση από την Ευρώπη

Κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ζητήσει σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πέραν των εταιρικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου, ενδεχομένως να βρεθεί η Intralot, μετά τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για το ”Πάμε Στοίχημα”.

ΑΧΕ: Αναζητείται κατεύθυνση από την Ευρώπη
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι επενδυτές θα στρέψουν σήμερα το βλέμμα τους στο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, σε αναζήτηση κατεύθυνσης, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Οι εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο ίσως συνεχίσουν να επισκιάζουν την ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου, αναφέρει η Piraeus Securities, η οποία αναμένει μια ήπια συνεδρίαση σήμερα.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Proton Securities, ενώ στο επίκεντρο εκτιμά η χρηματιστηριακή ότι θα βρεθεί η Intralot, μετά τα δημοσιεύματα για τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την επέκταση της σύμβασης για το ”Πάμε Στοίχημα”.

Μετά την ομιλία του προέδρου της ΕΚΤ για τους πληθωριστικούς κινδύνους, οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο, αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία αναμένει χαμηλότερο άνοιγμα και στη Σοφοκλέους, τονίζοντας ωστόσο ότι στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο.

Τι έγινε χθες: Οι κερδοσκοπικές κινήσεις οδήγησαν τον Γενικό Δείκτη 0,4% χαμηλότερα, με τους επενδυτές να κρατούν επιφυλακτική στάση μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών μακροοικονομικών στοιχείων, σύμφωνα με την Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 278 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v