Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Θετική αναθεώρηση εκτιμήσεων από P&K

Αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις της για τα κέρδη του Τιτάνα το 2006 και το 2007 κατά 6% και 3,5% αντίστοιχα, η P&K Research σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Νοεμβρίου, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”overweight” και την τιμή στόχο στα 50 ευρώ ανά μετοχή.

Τιτάν: Θετική αναθεώρηση εκτιμήσεων από P&K
Αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις της για τα κέρδη του Τιτάνα το 2006 και το 2007 κατά 6% και 3,5% αντίστοιχα, η P&K Research σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Νοεμβρίου, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight” και την τιμή στόχο στα 50 ευρώ ανά μετοχή.

Τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 295 εκατ. ευρώ το 2006 και στα 321 εκατ. ευρώ το 2007.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση με τίτλο ”Οι ισχυρές επιδόσεις σε Ελλάδα & Βαλκάνια αντισταθμίζουν πλήρως τις αδύναμες ΗΠΑ” η αναθεώρηση των προβλέψεών της στηρίζεται στην ισχυροποίηση της παρουσίας του ομίλου στην εγχώρια αγορά και στις αναδυόμενες αγορές, που μπορεί να αντισταθμίσει την κάμψη των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ.

Η μετοχή του Τιτάνα ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 1ης Νοεμβρίου στα 40,9 ευρώ.

Εξάλλου, σε μικρή αναθεώρηση των προβλέψεών της για τους ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης των μεγεθών της Τιτάν κατά την περίοδο 2006-2008, προχωρά σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου η Eurocorp, διατηρώντας όμως τη σύσταση ”hold” και την τιμή στόχο στα 45 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή, επαναλαμβάνει τη σύσταση ”hold” καθώς δεν αναμένει βραχυπρόθεσμα κάποιο σημαντικό νέο από την εταιρία. Επισημαίνει δε ότι η αβεβαιότητα μεγαλύτερης επιβράδυνσης στην αγορά κατοικιών των ΗΠΑ είναι το βασικό ρίσκο στη μετοχή του Τιτάνα.

Ειδικότερα, οι νέες προβλέψεις της κάνουν λόγο για ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9,6% στα καθαρά κέρδη, 8,15 στα EBITDA και 8,5% στις πωλήσεις για την περίοδο 2006-2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v