Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα αποτελέσματα θα δώσουν κατεύθυνση, λένε οι ΑΧΕ

Στον ίδιο ”ρυθμό” με τη χθεσινή συνεδρίαση εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους, εν αναμονή της ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων της Eurobank και της Τιτάν, τα οποία ενδεχομένως να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά.

Τα αποτελέσματα θα δώσουν κατεύθυνση, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περαιτέρω πιέσεις δεν μπορούν να αποκλειστούν, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει ότι σήμερα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Eurobank και τον Τιτάνα, που ανακοινώνουν αποτελέσματα 9μήνου μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Η Alpha Finance προβλέπει ότι σήμερα η αγορά θα κινηθεί στον ίδιο ρυθμό με χθες, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκονται Eurobank-Τιτάν.

Η Proton Securities από την πλευρά της αναμένει σταθεροποιητικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους, με την προσοχή να στρέφεται στην Eurobank και την Τιτάν.

Η Piraeus Securities αναφέρει στο πρωινό report της ότι η διατήρηση της τάσης συσσώρευσης εξαρτάται από την πορεία των διεθνών αγορών και των οικονομικών αποτελεσμάτων που αρχίζουν να ανακοινώνονται από σήμερα.

Η Σοφοκλέους κινήθηκε χθες σε ελαφρώς αρνητικό πεδίο, όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία εκτιμά ότι σήμερα η αγορά θα τηρήσει στάση αναμονής, αποφεύγοντας τις έντονες διακυμάνσεις. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Eurobank-Τιτάν μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ίσως δώσουν κατεύθυνση στην αγορά, όπως εκτιμά η χρηματιστηριακή.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,10% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, λόγω ήπιων κερδοσκοπικών κινήσεων στις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης που έχουν υπεραποδώσει, σύμφωνα με την Marfin Analysis. Χθες ήταν και η πρώτη μέρα λειτουργίας της κοινής πλατφόρμας ΧΑ-ΧΑΚ, ωστόσο η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν περιορισμένη, καθώς η πλειοψηφία των θεσμικών επενδυτών δεν μπορούσαν να διαπραγματευθούν κυπριακές μετοχές. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 197 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v