Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Εκτιμήσεις για εννεάμηνο από Proton

Στα 330,9 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς στο εννεάμηνο, σύμφωνα με προβλέψεις της Proton Χρηματιστηριακής, τις οποίες καταθέτει σε σημερινή (30/10) της έκθεση, όπου διατηρεί σύσταση outperform” με τιμή στόχο στα 22,8 ευρώ.

Πειραιώς: Εκτιμήσεις για εννεάμηνο από Proton
Στα 330,9 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς στο εννεάμηνο, σημειώνοντας αύξηση 143% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με προβλέψεις της Proton Χρηματιστηριακής, τις οποίες καταθέτει σε σημερινή (30/10) της έκθεση, όπου διατηρεί σύσταση ”outperform” με τιμή στόχο στα 22,8 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι στο τρίτο τρίμηνο, τα καθαρά έσοδα της τράπεζας από τόκους θα ενισχυθούν κατά 26,4% σε ετήσια βάση, στα 178,8 εκατ. Τα καθαρά κέρδη της τράπεζας στο τρίμηνο θα διαμορφωθούν στα 70,2 εκατ. ευρώ με αύξηση 41,3%.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τίμή στόχο στα 22,8 ευρώ με σύσταση ”outperform”, υποδηλώνοντας περιθώριο ανοδικής κίνησης 2,2% από τα τρέχοντα επίπεδα. Ωστόσο, επισημαίνει ότι σχεδιάζει να αναθεωρήσει την τιμή στόχο και τη σύσταση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η τράπεζα ανακοινώνει αποτελέσματα εννεαμήνου στις 8 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v