Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Detergent: Outperform από την Piraeus Sec.

Mε τιμή – στόχο τα 6,2 ευρώ και σύσταση ”outperform” η Piraeus Sec. σε έκθεσή της (27/10) ξεκινά την κάλυψη της Lamda Detergent. Η Lamda Detergent, αναφέρει η χρηματιστηριακή, υπόσχεται ασφαλή και ισχυρή ανάπτυξη, βασισμένη σε στοχοποιημένη στρατηγική και μακροχρόνια συμβόλαια με διεθνείς εταιρίες.

Lamda Detergent: Outperform από την Piraeus Sec.
Mε τιμή – στόχο τα 6,2 ευρώ και σύσταση ”outperform” η Piraeus Sec. ξεκινά με έκθεσή της (27/10) την κάλυψη της Lamda Detergent.

Η Lamda Detergent, αναφέρει η χρηματιστηριακή, υπόσχεται ασφαλή και ισχυρή ανάπτυξη, βασισμένη σε στοχοποιημένη στρατηγική και μακροχρόνια συμβόλαια με διεθνείς εταιρίες.

Ο επόμενος καταλύτης για την εταιρία είναι η επέκταση στην ανατολική Ευρώπη, συνεχίζει η Piraeus Sec., που χαρακτηρίζει μάλιστα περιορισμένα τα ρίσκα αυτής της κίνησης.

Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες της εισηγμένης εκτιμώνται στα 90 εκατ. ευρώ για τα προσεχή 5 έτη, ενώ τα καθαρά κέρδη προβλέπονται στα 12,53 εκατ. ευρώ για το 2006 και στα 14,27 εκατ. ευρώ για το 2007.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, με τον δείκτη PEG να εκτιμάται στο 0,67 για το 2007 η Lamda Detergent διαπραγματεύεται με discount 47,6% έναντι των ανταγωνιστριών εταιριών.

Η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 27ης Οκτωβρίου στα 5,18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v