Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Eurobank και Τιτάν στο επίκεντρο

Η έναρξη λειτουργίας της κοινής πλατφόρμας ΧΑ-ΧΑΚ αναμένεται να ”μονοπωλήσει” σήμερα το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ η προσοχή στρέφεται και σε Eurobank και Τιτάνα, εν όψει της αυριανής ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το εννεάμηνο.

ΑΧΕ: Eurobank και Τιτάν στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τα βλέμματα σήμερα θα είναι στραμμένα στην έναρξη λειτουργίας της κοινής πλατφόρμας ΧΑ-ΧΑΚ, ενώ κατεύθυνση θα αναζητηθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων.

Η προσοχή στη Σοφοκλέους θα στραφεί στην ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου, όπως αναφέρει η Piraeus Securities, η οποία αναμένει μια ήπια συνεδρίαση για σήμερα.

Χαμηλότερο ξεκίνημα αναμένει γι΄αυτήν την εβδομάδα η Proton Securities, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις μετοχές της Eurobank και του Τιτάνα, εν όψει της αυριανής ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Μετά την αδύναμη απόδοση της Παρασκευής, και σήμερα θα λείψουν οι καταλύτες που θα μπορέσουν να δώσουν σαφή κατεύθυνση στη Σοφοκλέους σήμερα, αναφέρει η Εγνατία Finance. Ωστόσο, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, αύριο ξεκινά η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων 9μήνου, με δυο ”βαριά χαρτιά” (EFG Eurobank και Τιτάν).

Η Εγνατία Finance αναμένει την αγορά να τηρήσει στάση αναμονής, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις μεγάλες διακυμάνσεις.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Χαμηλότερα κατά 0,5% έκλεισε την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης, λόγω κερδοσκοπικών κινήσεων σε όλο το ταμπλό, όπως αναφέρει η Marfin Analysis. Οι ρευστοποιήσεις ήταν πιο έντονες στις μετοχές με την καλύτερη απόδοση (Σιδενόρ, Μηχανική, Μυτιληναίος), ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 237 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v