Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Αύξηση τιμής-στόχου στα 28 ευρώ από UBS

Στα 28 ευρώ, από 26 ευρώ προηγουμένως, ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η UBS, με έκθεσή της στις 27/10, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”. Η UBS σημειώνει ότι προχώρησε στην αύξηση της τιμής-στόχου λόγω του χαμηλότερου μέσου σταθμικού κόστους κεφαλαίου, (8,6% από 9,0% προηγουμένως).

3Ε: Αύξηση τιμής-στόχου στα 28 ευρώ από UBS
Στα 28 ευρώ, από 26 ευρώ προηγουμένως, ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η UBS, με έκθεσή της στις 27/10, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

Η UBS σημειώνει ότι προχώρησε στην αύξηση της τιμής-στόχου λόγω του χαμηλότερου μέσου σταθμικού κόστους κεφαλαίου, (8,6% από 9,0% προηγουμένως).

Όπως αναφέρει στην έκθεσή της η UBS, η πρόσφατη αύξηση στις τιμές ΡΕΤ (10% από το β’ τρίμηνο του 2006) δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις όσον αφορά στις προβλέψεις της 3E για επίπτωση 20 εκατ. ευρώ στο κόστος εισαγωγής, για τη χρήση του 2006. Αυτό, σε συνδυασμό με την ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στο καθεστώς τιμολόγησης της Ε.Ε. στη ζάχαρη, ενδέχεται να έχει επιπτώσεις στο κόστος και κατά τη χρήση του 2007, όπως εκτιμά η UBS.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την UBS, εξακολουθεί να απογοητεύει, κυρίως λόγω των απωλειών στην τιμή της μετοχής της εταιρίας, ενώ για τη Νιγηρία ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι, παρά τον χαμηλό όγκο, το περιθώριο της κερδοφορίας αναμένεται να βελτιωθεί λόγω της αύξησης των τιμών το 2005 και των προσπαθειών για περιορισμό του κόστους.

Αντιθέτως, η αύξηση του όγκου στην Ιταλία, την Πολωνία και τη Ρωσία παραμένει ισχυρή, σύμφωνα με την UBS.

Χθες, η μετοχή της Coca Cola 3E έκλεισε στα 26,38 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v