Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τάση από διεθνείς αγορές θα λάβει το ΧΑ, λένε ΑΧΕ

Τάση από τα διεθνή χρηματιστήρια θα λάβει η Σοφοκλέους εκτιμούν οι ΑΧΕ στα πρωινά report τους (27/10), δίχως να αποκλείουν μια πιθανή ανοδική κίνηση.

Τάση από διεθνείς αγορές θα λάβει το ΧΑ, λένε ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης της αγοράς φαίνεται περιορισμένο, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία αναμένει ότι και σήμερα τον ”τόνο” θα δώσουν τα διεθνή χρηματιστήρια.

Το θετικό κλίμα επικράτησε και χθες στη Σοφοκλέους (+0,41%), παρά την μεικτή εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών, αναφέρει η Εγνατία Finance συμπληρώνοντας ότι ο όγκος των συναλλαγών δεν εντυπωσίασε και οτι δεν αναμένει σημαντική αύξηση του τζίρου εν όψει της έναρξης της περιόδου ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων. Για σήμερα η χρηματιστηριακή αναμένει διατήρηση του ίδιου σκηνικού, ελλείψει ειδήσεων.

Από την πλευρά της η Piraeus Sec. εκτιμά ότι με τις ευρωαγορές να βρίσκονται σε νέα υψηλά 5 ετών η εγχώρια αγορά είναι πιθανό να κινηθεί υψηλότερα.

Κίνηση ανάλογη των ευρωπαικών αγορών θα σημειώσει η Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση όπως εκτιμά η Eurocorp.

Τι έγινε χθες: Η Σοφοκλέους έκλεισε 0,4% υψηλότερα, υπεραποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, με τζίρο χαμηλότερο του μέσου όρου, στα 251 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v