Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola: Σε ”neutral” την υποβαθμίζει η Marfin

Σε ”neutral” υποβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή της Coca Cola η Μarfin Analysis όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με σημερινή (26/10) ημερομηνία, όπου διατηρεί την τιμή στόχο των 27 ευρώ και επισημαίνει ότι η γνώμη της σε μακροπρόθεσμο επίπεδο για τη μετοχή παραμένει θετική.

Coca Cola: Σε ”neutral” την υποβαθμίζει η Marfin
Σε ”neutral” υποβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή της Coca Cola η Μarfin Analysis, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με σημερινή (26/10) ημερομηνία, όπου διατηρεί την τιμή στόχο των 27 ευρώ και επισημαίνει ότι η γνώμη της σε μακροπρόθεσμο επίπεδο για τη μετοχή παραμένει θετική.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, το πρόσφατο ράλι της μετοχής την οδηγεί σε μια πιο προσεκτική βραχυπρόθεσμη στάση απέναντι στη μετοχή, υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε ”neutral” από ”outperform”. Η τιμή στόχος διατηρείται στα 27 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανοδικής κίνησης 1,5% από τα τρέχοντα επίπεδα των 26,6 ευρώ, σύμφωνα με το χθεσινό κλείσιμο.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η μετοχή της Coca Cola 3Ε διαπραγματεύεται με premium 12% έναντι όλων των εταιριών εμφιάλωσης της Coca Cola και της Pepsi με βάση τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή της χρήσης 2006, κάτι που δικαιολογείται από τις προοπτικές για υψηλότερη κερδοφορία της ελληνικής εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v