Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Αύξηση κερδών κατά 40% αναμένει η HSBC

Ισχυρά αποτελέσματα αναμένει η HSBC να ανακοινώσει ο Τιτάνας για το εννεάμηνο. Κατά την εκτίμηση του οίκου οι πωλήσεις του ομίλου θα σημειώσουν αύξηση κατά 21%, τα EBITDA κατά 27% και τα καθαρά κέρδη κατά 40%.

Τιτάν: Αύξηση κερδών κατά 40% αναμένει η HSBC
Ισχυρά αποτελέσματα αναμένει η HSBC να ανακοινώσει ο Τιτάνας για το εννεάμηνο.

Κατά την εκτίμηση του οίκου οι πωλήσεις του ομίλου θα σημειώσουν αύξηση κατά 21%, τα EBITDA κατά 27% και τα καθαρά κέρδη κατά 40%.

Σύμφωνα με την HSBC, στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της Τιτάν θα οδηγήσει η ισχυρή δυναμική σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία, που θα υπογραμμιστεί από την περιορισμένη προμήθεια και το ευνοϊκό περιβάλλον τιμολογήσεων, που σε συνδυασμό με τις συνεχείς βελτιώσεις της αποδοτικότητας της Τιτάν, αναμένεται να αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις από τις αυξανόμενες τιμές των καυσίμων.

Οι τάσεις αυτές, όπως αναφέρει η HSBC, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τονισμένες στις αγορές των ΗΠΑ και της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με την HSBC, οι επενδυτές θα πρέπει να αναμένουν καθοδήγηση από τη διοίκηση της τσιμεντοβιομηχανίας όσον αφορά στις μεσοπρόθεσμες προβλέψεις για την τιμολόγηση στην Αίγυπτο, καθώς και ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Lake Belt, το οποίο επηρεάζει τις δραστηριότητες της Τιτάν στη Φλόριντα.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την θεωρητική τιμή των 44,5 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” για τη μετοχή της εισηγμένης.

Ο Τιτάνας ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου στις 31 Οκτωβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v