Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Διατήρηση ανοδικής τάσης ”βλέπει” η Fortius

Εάν η μετοχή της ΔΕΗ διατηρήσει το επίπεδο στήριξης των 19,96 ευρώ και στις επόμενες συνεδριάσεις, τότε θα πρέπει να αναμένουμε μια εκ νέου ανοδική προσπάθεια διάσπασης των 21 ευρώ, βάζοντας ως στόχο το υψηλό του Μαΐου στα 22,2 ευρώ, αναφέρει η Fortius

ΔΕΗ: Διατήρηση ανοδικής τάσης ”βλέπει” η Fortius
Εάν η μετοχή της ΔΕΗ διατηρήσει το επίπεδο στήριξης των 19,96 ευρώ και στις επόμενες συνεδριάσεις, τότε θα πρέπει να αναμένουμε μια εκ νέου ανοδική προσπάθεια διάσπασης των 21 ευρώ, βάζοντας ως στόχο το υψηλό του Μαΐου στα 22,2 ευρώ, αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Αντιθέτως, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, καθοδική διάσπαση σε επίπεδο κλεισίματος των 19,96 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα οδηγήσει τη μετοχή προς τις στηρίξεις των 19,5 και 19,1 ευρώ.

Με άνοδο της τάξεως του 0,2%, στα 20,04 ευρώ, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή της ΔΕΗ πραγματοποιώντας συνολικό όγκο 451 χιλ.

τεμαχίων στο μικρό εύρος των 0,2 ευρώ.

Διαγραμματικά βλέπουμε τη μετοχή να δημιουργεί μια βραχυχρόνια συσσώρευση (consolidation) τιμών στη περιοχή στήριξης των 19,96 ευρώ, ενώ χαρακτηριστική είναι η ανοδική κίνηση που πραγματοποίησε η μετοχή μετά την ανοδική διάσπαση των 19,5 ευρώ στις αρχές του μήνα, κίνηση όπου σταμάτησε στην αντίσταση των 21 ευρώ στις 13/10.

Τέλος από πλευράς τεχνικών δεικτών η τάση παραμένει ανοδική με το momentum της όμως να αρχίζει να χάνει ορμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v