Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Προτεραιότητα το κόστος λέει η Citigroup

Αν και οι επενδύσεις στις λιγνιτικές μονάδες μπορούν να αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τη ΔΕΗ, θεωρούμε πως ο έλεγχος του κόστους θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα, αναφέρει η Citigroup, επικαλούμενη τη σχετική είδηση που μετέδωσε το Euro2day.gr. Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, εάν η Επιχείρηση καταφέρει να μειώσει το κόστος της, αυτό θα επηρεάσει θετικά την μετοχή της.

ΔΕΗ: Προτεραιότητα το κόστος λέει η Citigroup
Αν και οι επενδύσεις στις λιγνιτικές μονάδες μπορούν να αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τη ΔΕΗ, θεωρούμε πως ο έλεγχος του κόστους θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα, αναφέρει η Citigroup στο Greek Filter που εξέδωσε στις 19/10, επικαλούμενη τη σχετική είδηση που μετέδωσε το Euro2day.gr.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, εάν η Επιχείρηση καταφέρει να μειώσει το κόστος της, αυτό θα επηρεάσει θετικά την μετοχή της.

H Citigroup αναμένει τις εξελίξεις όσον αφορά την συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις λιγνιτικές μονάδες του Κοσόβου, τονίζοντας ωστόσο ότι οι ανακοινώσεις δεν αναμένεται να γίνουν πριν τον Μάρτιο, μήνα κατά τον οποίον η ΔΕΗ θα δημοσιοποιήσει τα ετήσια αποτελέσματά της.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο διεθνής οίκος, η πρόσφατη αλλαγή στη διοίκηση δεν θα βοηθήσει, ενώ δεν θα εκπλαγεί εάν τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου είναι απογοητευτικά.

Η Citigroup δίνει τιμή στόχο 17,50 ευρώ για την μετοχή της ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v