Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντρουκφάρμπεν: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

O πρόεδρος του Δ.Σ. του Χ.Α., κ. Σπύρος Καπράλος, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο της εισηγμένης εταιρίας Ντρουκφάρμπεν αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας για σήμερα 19 Οκτωβρίου 2006 και μέχρις ότου υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Ντρουκφάρμπεν: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης
O πρόεδρος του Δ.Σ. του Χ.Α., κ. Σπύρος Καπράλος, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο της εισηγμένης εταιρίας Ντρουκφάρμπεν, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας για σήμερα 19 Οκτωβρίου 2006 και μέχρις ότου υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Σημειώνεται ότι, όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του Σκάι, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενο εργοστάσιο χρωμάτων, ενώ ασφαλίστηκαν παράλληλα οι δεξαμενές που περιέχουν διαλύτες, μελάνια και χρώματα.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με το περιστατικό, η διοίκηση της Ντρουκφάρμπεν αναφέρει:

”Η διοίκηση του ομίλου εταιριών Druckfarben ενημερώνει ότι σήμερα, 19 Οκτωβρίου 2006, προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο. Σε αυτό συνέβαλαν οι διαδικασίες πυρασφάλειας που έχει υιοθετήσει ο όμιλος σε όλα τα εργοστάσιά του και οι οποίες είναι σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Σχετικά με τους λόγους που προκλήθηκε η πυρκαγιά, η διοίκηση του ομίλου εταιριών Druckfarben τονίζει ότι διενεργούνται σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές και τα αποτελέσματά τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η διοίκηση του ομίλου εταιριών Druckfarben αισθάνεται, τέλος, την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή της στην κατάσβεση της πυρκαγιάς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v