Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Παραμένει το ίδιο σκηνικό στη Σοφοκλέους

Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένουν, για μια ακόμα συνεδρίαση, οι αναλυτές, εν αναμονή της έναρξης της περιόδου ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων 9μήνου.

ΑΧΕ: Παραμένει το ίδιο σκηνικό στη Σοφοκλέους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο υποχώρησης από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών φαίνεται μάλλον περιορισμένο, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Η Proton Securities εκτιμά ότι οι διεθνείς αγορές θα ανοίξουν σε υψηλότερο επίπεδο σήμερα, μετά τις χθεσινές απώλειες, ενώ αναμένει η Σοφοκλέους να επιχειρήσει μια συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει και η Piraeus Securities, που εκτιμά ότι αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση.

Οι επενδυτές φαίνονται πρόθυμοι να κατοχυρώσουν ορισμένα από τα πρόσφατα κέρδη τους, οδηγώντας έτσι τις διεθνείς αγορές σε χαμηλότερο επίπεδο, όπως αναφέρει η Εγνατία Finance. Ελλείψει ειδήσεων που να μπορούν να κινήσουν την αγορά, η Σοφοκλέους ακολούθησε το κλίμα αυτό.

Στη σημερινή συνεδρίαση, οι αγοραστές είναι πιθανό να επιστρέψουν στην αγορά σε ελαφρώς υψηλότερο επίπεδο. Σε γενικές γραμμές, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι τιμές στη Σοφοκλέους θα σταθεροποιηθούν γύρω στα τρέχοντα επίπεδα, εν αναμονή της ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων για το γ’ τρίμηνο.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,6% έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με τζίρο 255 εκατ. ευρώ, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v