Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρείται το θετικό κλίμα, λένε οι ΑΧΕ

Διατήρηση του θετικού κλίματος στην ελληνική αγορά αναμένουν οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν παράλληλα ότι οι κερδοσκοπικές κινήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα στη Σοφοκλέους.

Διατηρείται το θετικό κλίμα, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συνέχιση των κερδοσκοπικών κινήσεων ”βλέπει” για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία τονίζει ότι η εικόνα των θεμελιωδών της ελληνικής αγοράς δικαιολογεί υψηλότερα επίπεδα.

Ελλείψει ειδήσεων, η αγορά ενδέχεται να κινηθεί πλευρικά, εκτιμά η Piraeus Securities, η οποία σημειώνει το ενδεχόμενο περαιτέρω κερδοσκοπικών κινήσεων σήμερα.

Συνέχιση των κερδοσκοπικών κινήσεων αναμένει για σήμερα και η Proton Securities, η οποία προβλέπει σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα στη Σοφοκλέους.

Όπως αναμενόταν, στη Σοφοκλέους επικράτησαν οι τάσεις συσσώρευσης χθες, με αποτέλεσμα η αγορά να κλείσει με μικρές απώλειες, εν μέσω ελαφρών κερδοσκοπικών κινήσεων, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Οι ευρωπαϊκές αγορές ωστόσο κατάφεραν να κινηθούν σε θετικό έδαφος, μια κίνηση που αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

Στο κλίμα αυτό, η χρηματιστηριακή αναμένει η Σοφοκλέους να συνεχίσει τη συσσώρευση, ωστόσο πιθανό είναι να σημειωθεί θετική πορεία κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Τι έγινε χθες: Κατά 0,4% χαμηλότερα έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με τζίρο 285 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει την ισχυρή απόδοση χθες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v