Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Άνω των εκτιμήσεων το Q2 λέει η BofA

O διεθνής οίκος αναφέρει ότι η πορεία των δραστηριοτήτων της ETE στην Τουρκία ήταν πολύ ισχυρή, υπογραμμίζει ωστόσο την πίεση στο καθαρό επιτοκιακό περιθώριο και την ενίσχυση των μην εξυπηρετούμενων δανείων.

Εθνική: Άνω των εκτιμήσεων το Q2 λέει η BofA
Ανώτερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζει τα κέρδη της Εθνικής στο β΄ τρίμηνο η Bank of America, τονίζοντας ωστόσο ότι η αβεβαιότητα παραμένει υψηλή λόγω των εγχώριων δραστηριοτήτων αλλά και της Finansbank.

O διεθνής οίκος αναφέρει ότι η πορεία των δραστηριοτήτων στην Τουρκία ήταν πολύ ισχυρή, υπογραμμίζει ωστόσο την πίεση στο καθαρό επιτοκιακό περιθώριο και την ενίσχυση των μην εξυπηρετούμενων δανείων.

Εκτιμά ότι παρά τα προβλήματα, βραχυχρόνια, η Finansbank είναι ο παράγοντας διαφοροποίησης της Εθνικής. "Αν όλοι οι άλλοι παράγοντες δεν μεταβληθούν, η Εθνική θα είναι πιο κερδοφόρα από τον ανταγωνισμό και διαθέτει περισσότερες επιλογές λόγω της Finansbank", αναφέρει η Bank of America.

Τα κέρδη της Εθνικής θα ανέλθουν στα 313 εκατ. ευρώ το 2014 και στα 733 εκατ. το 2015, σύμφωνα με τις προβλέψεις του διεθνούς οίκου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v