Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υψηλότερα επίπεδα για Γ.Δ. ”βλέπει” η Marfin

Η θεμελιώδης εικόνα της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς δικαιολογεί την άνοδο σε υψηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο report της Marfin Analysis με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου. Η ”buying list” της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τους τίτλους: Εθνική, Alpha, Cosmote, Frigoglass, Jumbo, Vivartia, Folli Follie, Blue Star, ΓΕΚ/TΕΡΝΑ και Intralot.

Υψηλότερα επίπεδα για Γ.Δ. ”βλέπει” η Marfin
Η θεμελιώδης εικόνα της Σοφοκλέους δικαιολογεί την άνοδο σε υψηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο report της Marfin Analysis με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή με βάση το μοντέλο αποτίμησής της, ο Γενικός Δείκτης εμφανίζει προοπτικές βελτίωσης κατά 15%, ενώ αναμένει ότι τα βελτιωμένα εταιρικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για την πορεία της αγοράς μεσοπρόθεσμα.

Σε ό,τι αφορά τις επενδυτικές ευκαιρίες η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει την Εθνική Τράπεζα της οποίας (εξαιρουμένων των δραστηριοτήτων στην Τουρκία) η κερδοφορία αποτιμάται με 10% discount έναντι των εγχώριων ανταγωνιστών της.

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι και η ΓEK εμφανίζεται υποτιμημένη παρά την πρόσφατη καλή πορεία της ΤΕΡΝΑ, ενώ εκτιμά περιθώρια ανόδου τόσο για την Motor Oil όσο και τα ΕΛΠΕ, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης στον κλάδο αλλά της σύγκρισης παλαιοτέρων πολλαπλασιαστών σε σχέση με τους ανταγωνιστές της

Η ”buying list” της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τους τίτλους: Εθνική, Alpha, Cosmote, Frigoglass, Jumbo, Vivartia, Folli Follie, Blue Star, ΓΕΚ/TΕΡΝΑ και Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v