Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Τα νέα επιτόκια, η Alpha Bank και το Τ.Τ.

Αρνητική επίπτωση σε ό,τι αφορά τα περιθώρια των στεγαστικών δανείων στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και θετική στα περιθώρια καταθέσεων θα έχουν για την Alpha Bank οι αναπροσαρμογές στα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων, λέει η Marfin που ”ξεχωρίζει” ως χαμηλά τα στεγαστικά επιτόκια τα οποία προσφέρει το Τ.Τ.

Marfin: Τα νέα επιτόκια, η Alpha Bank και το Τ.Τ.
Αρνητική επίπτωση σε ό,τι αφορά τα περιθώρια των στεγαστικών δανείων στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και θετική στα περιθώρια καταθέσεων θα έχει για την Alpha Bank η απόφαση για αναπροσαρμογές στα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων οι οποίες θα ισχύουν από σήμερα, αναφέρει η Marfin Analysis.

Υπενθυμίζεται πως η Alpha Bank ανακοίνωσε την αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων ως 25 μονάδες βάσης, ενώ σε ό,τι αφορά τα δανειακά της προϊόντα, η τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τα επιτόκια των επιχειρηματικών και καταναλωτικών της δανείων κατά 25 μονάδες βάσης.

Εξάλλου, ως σημαντικά χαμηλότερα του μέσου όρου επισημαίνει τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων που χορηγεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο η ίδια χρηματιστηριακή, αναφερόμενη στις μειώσεις από 25-30 μονάδες βάσης σε ορισμένα από τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων που ανακοίνωσε το Τ.Τ.

Τα παραπάνω επιτόκια που προσφέρει η τράπεζα είναι περίπου 30-50 μονάδες βάσης χαμηλότερα κατά μέσο όρο από αυτά που προσφέρουν οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, λέει η Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v