Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η συσσώρευση, λένε οι ΑΧΕ

Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένουν οι αναλυτές, οι οποίοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιων κερδοσκοπικών κινήσεων. Η προσοχή αρχίζει σταδιακά να στρέφεται προς τα αποτελέσματα 9μήνου, που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται στο τέλος του μήνα.

Συνεχίζεται η συσσώρευση, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών συνεχίζεται, με τους επενδυτές να παρακολουθούν επίσης την απόδοση των ξένων αγορών, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή αναμένει περισσότερη προσοχή να στρέφεται στις τράπεζες, καθώς πλησιάζει η περίοδος των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων 9μήνου. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, το ενδεχόμενο πτώσης είναι μάλλον περιορισμένο, ωστόσο κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις σε συγκεκριμένες μετοχές δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει η Proton Securities, η οποία εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να ακολουθεί το γενικότερο διεθνές κλίμα.

Η Piraeus Securities από την πλευρά της αναμένει συνέχιση του θετικού momentum στη Σοφοκλέους, προβλέποντας μια θετική συνεδρίαση για σήμερα.

Ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 4.000 μονάδων, εν μέσω υψηλού όγκου συναλλαγών την Παρασκευή, ακολουθώντας πορεία παρόμοια με αυτήν των ευρωπαϊκών αγορών, σύμφωνα με την Εγνατία Finance.

Το κλίμα παραμένει θετικό και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η γενικότερη προοπτική πτώσης της Σοφοκλέους είναι περιορισμένη. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου, η Εγνατία αναμένει οι τιμές να συσσωρευτούν γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Η Σοφοκλέους έκλεισε υψηλότερα κατά 0,1%, στο επίπεδο των 4.080 μονάδων, με τζίρο 416 εκατ. ευρώ την Παρασκευή, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v