Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ενδιαφέρον για επιλεγμένες μετοχές

Διατήρηση του θετικού κλίματος στη Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται προς μετοχές που έχουν υπεραποδώσει το τελευταίο διάστημα.

ΑΧΕ: Ενδιαφέρον για επιλεγμένες μετοχές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το κλίμα στην αγορά παραμένει θετικό, ενώ το ενδεχόμενο πτώσης είναι μάλλον περιορισμένο, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο ξεκίνημα αναμένει για τη Σοφοκλέους η Proton Securities, ενώ οι επενδυτές ενδέχεται να αποκομίσουν ορισμένα κέρδη από τις μετοχές που υπεραποδίδουν το τελευταίο διάστημα.

Η Piraeus Securities από την πλευρά της στρέφει την προσοχή της σε μετοχές με ελκυστικές αποτιμήσεις, growth story και καλό momentum.

Η Εγνατία Finance αναφέρει ότι η Σοφοκλέους έχει ξεφύγει από το εύρος στο οποίο διαπραγματευόταν από τα μέσα Αυγούστου, με σημαντικά αυξημένους όγκους που υπογραμμίζουν την επιστροφή του ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών για την ελληνική αγορά.

Η χρηματιστηριακή παραμένει αισιόδοξη βραχυπρόθεσμα, τονίζοντας ότι επόμενος καταλύτης θα είναι η περίοδος ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου, που ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου.

Τι έγινε χθες: Σε ράλι επιδόθηκαν χθες οι ελληνικές μετοχές, εν μέσω ισχυρού αγοραστικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη Marfin Analysis. Της ανόδου ηγήθηκαν οι μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, με υψηλό όγκο συναλλαγών. Ο τζίρος άγγιξε τα 357 εκατ. ευρώ, ενώ οι δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 έκλεισαν με άνοδο 2,1% και 0,6% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v