Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η συσσώρευση, λένε οι ΑΧΕ

Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης αναμένουν οι αναλυτές, ελλείψει ειδήσεων ικανών να κινήσουν την αγορά, ενώ την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους θα καθορίσουν και οι ευρωπαϊκές αγορές.

Συνεχίζεται η συσσώρευση, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η αγορά συνεχίζει να δείχνει σημάδια ισχύς και ότι είναι ικανή να διατηρήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τόνο.

Οι ευρωπαϊκές αγορές συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, ενώ η αμερικανική αγορά επιβραδύνθηκε μετά από μια εβδομάδα θετικών συνεδριάσεων, αναφέρει η Piraeus Securities, η οποία αναμένει ότι η Σοφοκλέους θα κινηθεί γύρω από το επίπεδο των 4.000 μονάδων.

Τάσεις συσσώρευσης στην εγχώρια αγορά αναμένει η Proton, προβλέποντας ελαφρώς υψηλότερο άνοιγμα των διεθνών αγορών.

Η Σοφοκλέους ακολούθησε χθες την θετική τάση των ευρωπαϊκών αγορών, κλείνοντας 0,15% υψηλότερα, παραμένοντας πάνω από το ανώτερο όριο του εύρους στο οποίο διαπραγματεύονταν από τα μέσα Αυγούστου, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή αναμένει συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, λόγω έλλειψης ειδήσεων ικανών να κινήσουν την αγορά.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ανοδικά (+0,15%) για δεύτερη ημέρα, υπεραποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών. Πολύ ισχυρές, για μια ακόμα φορά, ήταν οι μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, σύμφωνα με την Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 376 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με κέρδη 0,44% και 0,55% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v