Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες τιμές σε ΟΤΕ - Cosmote από Deutsche Bank

Η Cosmote θα επωφεληθεί περισσότερο από τον OTE, από το deal με τον Γερμανό, επισημαίνει η Deutsche Bank σε έκθεση (10/10), όπου ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 22,6 από 21,2 ευρώ, διατηρεί τη μετοχή στα top picks της και δηλώνει την προτίμηση στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας έναντι του ΟΤΕ. Υψηλότερη τιμή-στόχος για τον ΟΤΕ.

Νέες τιμές σε ΟΤΕ - Cosmote από Deutsche Bank
Στα 20,5 από 19,5 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Deutsche Bank σε σημερινή (10/10) έκθεσή της για τον ελληνικό κλάδο τηλεπικοινωνιών, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold” από ”buy”.

Παράλληλα, η τράπεζα ενισχύει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Cosmote σε 22,6 ευρώ από 21,2 ευρώ, επισημαίνοντας ότι παραμένει top pick από τις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες.

Η Deutsche Bank επισημαίνει ότι το deal με τον Γερμανό θα οδηγήσει σε λειτουργικά και οικονομικά οφέλη για τον όμιλο του ΟΤΕ. Ωστόσο, εκτιμά ότι τα οφέλη αυτά θα είναι μεγαλύτερα για την Cosmote και ως εκ τούτου, διατηρεί τη μετοχή στα top picks της και δηλώνει την προτίμησή της στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας έναντι του ΟΤΕ.

H Deutsche Bank διατηρεί σύσταση ”buy” για τη μετοχή της Cosmote, ενισχύοντας την τιμή-στόχο στα 22,6 ευρώ από 21,2 ευρώ.

Παράλληλα, ενισχύει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του OTE στα 20,5 ευρώ από 19,5 ευρώ, ενώ μειώνει τη σύσταση σε ”hold” από ”buy” λόγω της τρέχουσας αποτίμησης της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v